Wanneer is een reparatie nodig?

Wil de computer niet opstarten, is hij erg traag of valt hij steeds uit? Schieten de virusmeldingen als paddenstoelen uit de grond? Vraagt de pc om een update? Blaast de computer erg hard als je hem gebruikt? Of nog erger krijgt u een blauw scherm? Dan bent u bij Van Dam Computerservice aan het goede adres! Wij ondersteunen u graag bij al uw computerproblemen via de volgende manieren:

Hulp op afstand (Teamviewer)

Dit is de snelste en meeste eenvoudige manier om u te helpen met uw computerproblemen. Via een computerprogramma en een goed werkende internetverbinding nemen wij, met uw toestemming, uw computer over en proberen zo het probleem op te lossen. Mocht het probleem toch complexer zijn of lukt het niet om het op afstand op te lossen, komen wij bij ons thuis of brengt u de pc even bij ons langs. Dan kijken we er dan verder naar.

Reparatie bij ons op kantoor

U kunt uw pc, laptop of tablet ook voor reparatie naar ons kantoor brengen. In principe zonder afspraak, maar doordat wij regelmatig op pad zijn naar klanten is het wel verstandig om een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat u één van ons treft. Wanneer wij uw computer in ontvangst hebben genomen, nemen wij uw gegevens met u door en natuurlijk wat het probleem is. Daarna zullen wij ermee aan de slag gaan. Wanneer we duidelijk hebben wat het probleem exact is, zullen wij contact met uw opnemen om u een indicatie van de kosten te geven. En wanneer alle problemen opgelost zijn, laten wij het u weten. Om een afspraak te maken om de pc op te halen of om de computer terug te plaatsen.